Over Sylvia 

sylvia vief sportief

Mijn naam is Sylvia Woudenberg en ik ben moeder van 3 dochters: Emma (2004), Eva (2007) en Karlijn (2009)

Al sinds 2012 doe ik ieder dag waar ik gelukkig van word, en dat is genieten!


Als kind heb ik altijd geturnd en aan Ritmisch Gym gedaan. Op jonge leeftijd ben ik begonnen met de assistent-opleiding en later heb ik mijn docentenopleiding en diverse licenties van de KNGU behaald. In de jaren daaropvolgend heb ik gemiddeld 10 uur per week lesgegeven naast mijn baan als office-manager. 

Toen ik in 2004 zwanger was, ben ik gestopt met lesgeven en heb ik mezelf gericht op het moederschap in combinatie met een parttime kantoorbaan. Toch bleef het lesgeven een gemis en werd ik in 2008 gevraagd om 1 uurtje klassiek ballet bij de turnselectie te komen geven. Eenmaal weer in de zaal wist ik het zeker...; dit is mijn ding!

 

In 2012 ging het roer om en ben ik met Vief Sportief gestart: peuter en kleuterballet. 

Een jaar later kwam daar het begeleiden en coachen van zwangeren bij. Om dat op een professionele en onderbouwde manier te doen heb de ZwangerFit opleiding gevolgd en de docentenopleiding Hatha-Yoga en Zwangerschapsyoga. Ook heb ik daar de duola-opleiding en hypnobirthing aan toegevoegd. 

Zelf heb ik met 3 ongecompliceerde zwangerschappen 'geluk' gehad. Zo vanzelfsprekend is "makkelijk bevallen" namelijk nu ook weer niet. Toch ben ik er van overtuigd dat kennis over het proces van bevallen en actief blijven bewegen tijdens je zwangerschap absoluut een positieve rol hebben gespeeld. 

Nu is mijn werk al ruim 6 jaar mijn passie, een beslissing waar ik tot op de dag van vandaag nog geen moment spijt van heb gehad!

Lieve groet,

Sylvia