De zin van het volgen van een zwangerschapscursus

July 27, 2016

 

Het volgen van een zwangerschapscursus is geen overbodige luxe. Zo krijg je bijvoorbeeld tijdens de cursus Vief Zwanger veel informatie over je zwangerschap en de bevalling. Ademhalingsoefeningen en hoe om te gaan met pijn zijn onderwerpen die uitgebreid aan bod komen. Ook tips voor je kraamtijd en de eerste maanden met je baby. Daarnaast is het natuurlijk erg prettig om tijdens het sporten ervaringen uit te wisselen met andere zwangeren, 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Overzicht data Vief Zwanger 2016

September 20, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten

September 30, 2017

July 22, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square