Vrijblijvende proefles ZwangerFit Papendrecht

In augustus start Vief Zwanger ook met de ZwangerFit cursus in Papendrecht. Deze cursus wordt gegeven door gecertificeerd ZwangerFit-docente Sylvia Woudenberg. Zij heeft een programma met wekelijkse actieve lessen waarbij gebruik wordt gemaakt van kleine oefenmaterialen. Vanaf week 16 tot aan de bevalling kun je hieraan deelnemen. Je hoeft niet sportief te zijn, iedereen kan meedoen!

Tien weken lang volg je les in groepsverband waarbij er aandacht is voor conditie, spierversterking, coördinatie, stabilisatie en ontspanning. Er wordt gebruik gemaakt van kleine oefenmaterialen. Voordat we met de actieve les beginnen, starten we met een kwartier coaching waarin je je lichaam extra goed leert kennen en informatie over de bevalling en de periode erna krijgt.

Een aantal onderwerpen uit de coachingslessen:

• Het bekken en de bekkenbodem

• Start van de bevalling en ontsluiting

• Ademhaling, persen en geboorte

• Kraambed, herstel en bewegen na de bevalling

• Partnerles

Als het weer het toelaat, zijn de trainingen buiten in het park. Buiten sporten geeft je meer energie en gaat stress tegen.

Op dinsdag 23 augustus wordt er een vrijblijvende kennismakingsles gegeven. Ben je enthousiast geworden, meld je dan aan voor deze kennismakingsles: info@viefsportief.nl


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square