Overzicht data Vief Zwanger 2016

Je bent zwanger, je hebt een druk leven en je wilt ook actief blijven bewegen tijdens je zwangerschap. Dat kan tijdens de cursus Vief Zwanger. Een combinatie van zwangerschapsyoga, ZwangerFit en coachingslessen.

De nieuwe cursusdata staan gepland voor:

- maandag 17 oktober (Hendrik Ido Ambacht)

- zaterdag 26 november (Papendrecht)

Is een zwangerschapscursus nu echt nodig?

Zeker als je opziet tegen de bevalling is een cursus aan te bevelen. Je leert bepaalde technieken die je kunnen helpen bij je bevalling, zoals ontspanningsoefeningen, ademhalingstechniek en bevallingshoudingen.

Een leuke bijkomstigheid, vaak wordt de cursus volledig of deels vergoed door de zorgverzekeraar. Ben je enthousiast geworden? Neem dan vrijblijvend contact op: info@viefsportief.nl