Nieuwsflits

Vief Sportief is volop in beweging!

Afgelopen week stond in het teken van de kijklessen. Alle peuterballet groepen hebben deze week laten zien wat zij de afgelopen periode hebben geleerd. De peuters van Oud-Beijerland, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Dordrecht en Barendrecht hebben super goed gedanst. Het is natuurlijk heel spannend om voor zoveel publiek te dansen.

Na de herfstvakantie start er op donderdagochtend een nieuwe groep prinsessen/peuterdans/ peuterballet in Papendrecht. Tijdstip 09.45-10.30 uur. Inschrijven voor deze nieuwe groep kan via info@viefsportief.nl

Vanaf januari 2017 start er een tweede groep peuterballet in Oud-Beijerland. Evenals op dinsdagochtend in Papendrecht. Vanwege een wachtlijst komt er tevens op vrijdag een extra peuterballetles in Barendrecht. Inschrijven voor deze peuterdans/belletlessen kan via de website www.viefsportief.nl.

Afgelopen maandag 10 oktober hadden de dames van Vief Zwanger hun laatste les. Bijna iedereen is, of gaat binnenkort met zwangerschapsverlof. Dames..., jullie hebben kei hard gewerkt en ik heb van jullie genoten. Ik kijk uit naar de terugkomdag waarop ik de 'Vief Baby's" mag bewonderen. Nu nog even genieten van jullie verlof en de mooie 'bolle buiken'.

Aanstaande maandag 17 oktober start er een nieuwe groep Vief Zwanger in Hendrik Ido Ambacht. Er zijn nog 2 plaatsjes vrij voor deze zwangerschapscursus. Inschrijven kan ook via de website van Vief Sportief.

Vief Zwanger/ ZwangerFit heeft tevens een nieuwe locatie in Papendrecht. De deelnemers van de zwangerschapscursus Vief Zwanger Papendrecht hebben vanochtend hun 6e les gehad en zich behoorlijk in het zweet gewerkt. Normaal gesproken doen we onze work-out altijd buiten, maar vanochtend (met regen) hebben we binnen een circuittraining gedaan. Topprestatie dames!

De nieuwe zwangerschapscursus voor Papendrecht staat gepland voor zaterdag 26 november. Het is nog even spannend of deze locatie genoeg zwangere deelnemers krijgt om van start te gaan. Ken je iemand die zwanger is, zeg het voort. Vaak wordt de zwangerschapscursus ook nog vergoed door de verzekeringsmaatschappij, dat is mooi meegenomen!

Tot zover de updates van Vief Sportief, fijne vakantie en ik zie jullie graag weer in de week van 24 oktober!

Groetjes,

Sylvia


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square