Nieuwsflits

Vief Sportief is volop in beweging!

Afgelopen week stond in het teken van de kijklessen. Alle peuterballet groepen hebben deze week laten zien wat zij de afgelopen periode hebben geleerd. De peuters van Oud-Beijerland, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Dordrecht en Barendrecht hebben super goed gedanst. Het is natuurlijk heel spannend om voor zoveel publiek te dansen.

Na de herfstvakantie start er op donderdagochtend een nieuwe groep prinsessen/peuterdans/ peuterballet in Papendrecht. Tijdstip 09.45-10.30 uur. Inschrijven voor deze nieuwe groep kan via info@viefsportief.nl

Vanaf januari 2017 start er een tweede groep peuterballet in Oud-Beijerland. Evenals op dinsdagochtend in Papendrecht. Vanwege een wachtlijst komt er tevens op vrijdag een extra peuterballetles in Barendrecht. Inschrijven voor deze peuterdans/belletlessen kan via de website www.viefsportief.nl.

Afgelopen maandag 10 oktober hadden de dames van Vief Zwanger hun laatste les. Bijna iedereen is, of gaat binnenkort met zwangerschapsverlof. Dames..., jullie hebben kei hard gewerkt en ik heb van jullie genoten. Ik kijk uit n