ZwangerFit Papendrecht


Zwangerfit® is een erkende cursus die door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed wordt. Sylvia Woudenberg is gecertificeerd ZwangerFit-docent die de zwangerschapscursus verzorgt in Papendrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Wat houdt de zwangerschapscursus in?

ZwangerFit is een zwangerschapscursus van 10 lessen van 90 minuten. Iedere les bestaat uit een theoriegedeelte en een actieve training.In het theoriegedeelte is, naast de algemene informatie over zwangerschap, bevalling en kraambed, veel aandacht voor ademhalingstechnieken.​ Sylvia is erkend ZwangerFit® docent Hierdoor kun je ook veilig deelnemen indien je bekkenklachten hebt of andere zwangerschapsgerelateerde klachten.

De zwangerschapscursus wordt op maandagavond in Hendrik Ido Ambacht gegeven en op zaterdagochtend in Papendrecht.Informatie of inschrijven: www.viefsportief.nl


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square