Samenwerking

November 28, 2016

Samenwerking!

 

Papendrecht - Vanaf 1 januari 2017 gaan balletschool Patty Kemper en Vief Sportief onder één dak samenwerken en worden de krachten van deze twee balletscholen gebundeld. Door deze samenwerking wordt een belangrijke eerste stap gezet richting 'Danscentrum Papendrecht'.

De nieuwe samenwerking biedt volop kansen op het gebied van dans. Zo kunnen kinderen vanaf 2 jaar tot en met 70-plus binnen één dansschool een doorlopend traject volgen met diverse dansstijlen. Beide docenten hebben jarenlange ervaring.
Meerdere leerlingen van beide scholen hebben hun weg naar de dans- en balletacademies al gevonden. Maar dat is niet het belangrijkste. "Naast het met plezier dansen, leren we de kinderen bewust om te gaan met hun lichaam. We leren ze samen te werken op de dansvloer, aangevuld met de nodige danstechnieken.

Dansen is plezier maken, je uitleven, gek doen en mooi bewegen op een creatieve manier. De lessen lopen uiteen van ZwangerFit, peuterballet, kleuterballet, klassiek ballet en spitzen, moderne dans, jazz, streetdance, street-tap, HipHop en Pilates."

Op zaterdag 7 januari wordt de samenwerking officieel met diverse demo's en open lessen gevierd. De balletschool is gevestigd aan de PJ Troelstrastraat 100 in Papendrecht. Op dit moment hebben beide scholen nog een eigen website. Informatie over de lessen is vinden op: www.pattykemper.nl en www.viefsportief.nl

Please reload

Uitgelichte berichten

Overzicht data Vief Zwanger 2016

September 20, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten

September 30, 2017

July 22, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square