Intensieve yoga-docentenopleiding

Ik had het kunnen weten..... intensief: de uiterste productiviteit nastrevend. Het dagprogramma begint om 6 uur, maar volgens de yoga discipline dien je dan om 05.50 uur aangekleed in tenue op de yogamat klaar te zit. Kom je te laat, dan geen examen. We starten iedere les met ademhaling & meditatie. Om 07.15 gaan we ontbijten en dan razendsnel weer naar de 3-uur durende "how to teach". Een stevig ontbijt is gewenst, wel jammer als degene voor je net de laatste kwark pakt, zodat je het met 2 bananen en droge havermoutvlokken moet doen 😲. Goed, honing doet wonderen in dit geval. Om 11.30 een nieuwe kans tijdens de lunch. Salade is altijd goed en ik ben erg blij dat ik wasa-crackers heb meegenomen. Na de lunch is het tijd voor Karma-yoga, wat niks meer inhoudt dan: 'ruim je eigen rommel en dat van een ander op'. 13.00-15.00 lecture filosofie in uniform. Hierna heel snel eigen sportkleding aan voor het oefenen van de asanas (houdingen) tot 17.15 uur. 17.30 diner 19.00 theorie 19.30 studeren tot 20.15 Afsluiten met kruidenthee. (Helaas geen cappuccino. Nog 23 dagen te gaan.... Liefs, Sylvia


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square