Days count

July 22, 2017

Het leven in een ashram is heel gestructureerd. Je staat op bij zonsopgang, doet ademhalingsoefeningen om verse zuurstof in je longen te krijgen en vervolgens mediteer je om dieper tot jezelf te komen.
Vanochtend ging het net even iets anders en ik had nooit gedacht dat ik blij zou zijn als iemand mij op zaterdagochtend om 5.50 uur vertelt dat we gaan wandelen ipv mediteren. WoW..., wat een verrassing! Kun je het je voorstellen 🤔?

Eenmaal terug in de ashram is de structuur gelijk weer terug. Eenvoudig ontbijt, yoga asana's oefenen om je lichamelijke conditie te verbeteren en discussiëren over filosofieën. Morgen een paar uurtjes vrij om met mijn lieverds te knuffelen. Oh...., wat mis ik mijn thuis. Counting the days....
Fijne zaterdag,
Xs  

Please reload

Uitgelichte berichten

Overzicht data Vief Zwanger 2016

September 20, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten

September 30, 2017

July 22, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square