Vol vertrouwen bevallen met yoga

October 20, 2017

Yoga is niet zweverig maar heel praktisch. Je leert je te ontspannen, je wordt je meer bewust van je lichaam. Je leert ademhalingstechnieken die je kan toepassen tijdens je bevalling. Het maakt je lijf en geest daarnaast ook nog eens sterk. Doordat je leert wat je lichaam nodig heeft tijdens de bevalling, leer je op je lichaam te vertrouwen. 

In deze tijd lijken vrouwen steeds banger

 

 

 

 

 

te worden om te baren. Angst is een slechte raadgever, zeker als het gaat om overgave. Wanneer er vertrouwen in het lichaam is, kun je loslaten. En dat is precies wat je nodig hebt tijdens de bevalling. 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Overzicht data Vief Zwanger 2016

September 20, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten

September 30, 2017

July 22, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square